Info

SCENSHOW

Fredrik bjuder på en händelserik föreställning med mycket energi, nostalgi, voodoo, en hel del skryt, men framför allt en massa skratt. Klassiskt trolleri och humor med personlig touch och värme helt enkelt!

 

Ca 30 min.

För en publik på minst 40 personer.

MINGEL

Så kallat mingeltrolleri, eller walk-around magic, anses ofta vara den starkaste och mest magiska upplevelsen av trolleri. Det blir mycket intimt, eftersom allt sker precis framför ögonen på åskådarna. Det kan vara allt från restaurangbordet till en åskådares egna händer, som får utgöra scen, och alla får sitta på första parkett. Spelkort, mynt, sedlar, gummiband och annat som finns inom räckhåll används för att skapa häpnadsväckande magi.

 

Perfekt för välkomstmingel på 50-årsfesten, bröllopet eller personalfesten. Fungerar såväl för både sittande som stående publik; exempelvis bland borden i väntar på maten.

CLOSEUP

För en något mindre publik kan en closeup-föreställning vara ett bättre alternativ. Ett närmare och mer intimt alternativ till en scenshow. Här blandas komik och magi på nära håll.

 

Hör gärna av dig om du har frågor om showerna eller undrar vilket alternativ som passar just ditt evenemang bäst.

Fredrik Höjman - Magisk underhållare

Medlem i Svensk Magisk Cirkel

NÅGRA KUNDER:

Copyright 2018